Conditii si termeni de utilizare

Prin accesarea si folosirea magazinului on-line www.aquafelix.ro, dumneavoastra acceptati termenii si conditiile de utilizare, expuse mai jos : 

Termeni si conditii

 

1. Datele consumatorului

 

 Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de  pentru  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare.
 Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. 

 Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Ne angajam in fata clientilor  sa nu furnizezeam aceste date unor terte persoane sau companii utilizandu-le strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si noi

 Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 

 

2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

 

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica, formand numarul de contact.

Mentionam faptul ca la plasarea comenzii online, aceasta va fi considerata finalizata dupa ce veti primi confirmarea pin email.

Precizam ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. 
 

3. Pretul produselor. Modalitati de plata

 

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin  taxa de transport.

 

4. Informatii despre livrare

 

Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Taxa de livrare se calculeaza in functie de destinatie si de greutatea coletului. Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Plata se poate face prin transfer bancar, OP  sau ramburs la curierul de  livrare. Curierul nu este angajatul si nu are dreptul sa desigileze coletul.

Livrarea produselor catre consumator se va face intre 24h si 30 de zile calendaristice de la incheierea contractului, in functie de stocul existent la data lansarii comenzii.

La livrare se va elibera o Factura Proforma, valabila pe toata perioada legala in care clientul are dreptul de returnare a produselor. La expirarea termenului si in cazul in care acesta nu a fost returnat, se va elibera Factura Fiscala. Daca nu ati primit aceasta factura, in conditiile de mai sus, va rugam insistent sa o solicitati.

 

5. Dreptul de retragere

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat ) . Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa ne informeze  cu privire la decizia sa de returnare prin email

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original nedegradat, fara  urme de utilizare.

 Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului primit cu exceptia consumabilelor desigilate si utilizate, consumabile ce nu mai pot fi returnate. Termenul de rambursare a contravalorii produselor returnate este de 30 de zile de la receptionarea coletului de catre noi, in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, nu ne asumam nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele.

Se va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

Nu ne deplaseam la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

 

6. Garantii

 

Declaram pe proprie raspundere ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantilor, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producatori.

Se acorda o garantie comerciala pentru produs pe o perioada si in conditiile mentionate in Declaratia de Conformitate ce insoteste produsul.  Garantia acordata nu afecteaza drepturile consumatorilor prevazute de Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Garantia se acorda pentru produsele comercializate decatre noi si ale caror instructiuni de utilizare au fost respectate intocmai. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare cat si a interventiei neautorizate asupra acestora.

Orice reclamatie va fi insotita de datele de indentificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), de certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat in instructiunile de utilizare ale produsului.

Ne obligam ca, dupa receptionarea produsului reclamat ca defect, sa procedam la solutionarea reclamatiilor considerate intemeiate, in termen de 30 de  zile calendaristice, prin una din urmatoarele masuri reparatorii:

1.  repararea produsului;

2.  inlocuirea produsului cu altul identic;

Daca repararea sau inlocuirea produsului sunt imposibile, consumatorul are dreptul la rezolutiunea totala sau partiala a contractului, dupa caz, si respectiv la restituirea contravalorii totale sau partiale a produsului.

Pentru reclamatii si service post-vanzare va rugam sa va adresati la unul din telefoanele al caror numar este  mentionat in datele de contact. Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in  in O.G.21/1992 republicata, cu modificarile ulterioare, privind protectia consumatorilor, Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

 

 7. Copyright

 

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea Aqua Felix  si sunt aparate de Legea nr.8/1996. Folosirea oricarui element cuprins in acest site, fara acordul scris Aqua Felix se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

8. Forta majora si cazul fortuit

 

Nu suntem raspunzatori de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ne revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil ┼či inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre noi.

 

9. Litigii si dispozitii finale

 

Prin folosirea site-ului www.aquafelix.ro clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile enumerate  mai sus sunt in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca orice alta problema legata de Bunurile oferite de catre noi  nu este prezenta in articolele din prezentul document, aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor. Daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea Calarasi.