Filtru Ultrafiltrare toata casa

Cod produs: AQ ultrafiltrare TC

Preţ: Pret (TVA inclus): 880,00 RON
Cant:

Filtru cu ultrafiltrare pentru debit de 1.000 litri/ora.

Este destinat amplasarii pe conducta magistrala de alimentare cu apa a gospodariei, debitul pe care-l permite asigura o filtrare eficienta a apei pentru consumul casei.

Poate fi utilizat cu succes si in cantine, restaurante, spatii de alimentatie publica, crese, gradinite, scoli, pentru a asigura o apa potabila de calitate, lipsita de poluantii specifici si, mai ales, de biocontaminanti ( bacterii, virusuri, chisturi, spori, etc )

Descriere si functionare :

Carcasa filtrului este confectionata din inox alimentar AISI 304. Sunt prevazute trei orificii filetate Ø3/4" unul pentru intrarea apei, unul pentru apa filtrata si unul pentru spalarea membranei. De regula, orificiul pentru furnizarea apei filtrate se afla in lateral.

In carcasa se afla montata etans, membrana de ultrafiltrare care este compusa dintr-un manunchi de tuburi cu pereti permeabili, fixati la capete in rasina epoxidica. Astfel, apa trece prin tub si presiunea creata de retea forteaza apa sa treaca prin peretii tuburilor. In momentul in care, la capatul opus se deschide vana de spalare, apa trece liber prin tuburi, antrenand spre evacuare tot ceea ce a fost retinut in timpul procesului de filtrare.

 

                  

  • Cadere de presiune 1/3 ;
  • Dimensiuni : L = 480 mm, Ø = 170 mm ;
  • Instalare in pozitie orizontala sau verticala, cu orificiul de alimentare in partea de sus ;
  • Durata de utilizare aproximativ 4-5 ani, in functie de calitatea apei utilizate ;
  • Nu se utilizeaza cu apa la temperaturi de peste 45°C, nu se expune la inghet ;
  • Pentru prelungirea duratei de functionare, acolo unde este cazul, se recomanda utilizarea unor prefiltre mecanice de 1 - 5µ  sau cu carbune granular activat, pentru a retine compusii poluanti si clorul, inainte de intrarea in filtru ;

 

Spune-ţi opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau           Bun