Carcasa filtru apa pentru toata casa

Cod produs: AQ Filtru Toata Casa

Preţ: Pret (TVA inclus): 0,00 RON
Cant:

Opţiuni disponibile

* Filtru toata casa :

Descriere Data Marime Actiune
instrictiuni 05.12.2016 448.47KB Descarca

O solutie moderna care asigura filtrarea apei pentru toata gospodaria.

1. Principiul de functionare

Apa, inainte de a intra in reteaua casnica, este trecuta printr-o carcasa care contine medii de filtrare, proprietatile acestora de a actiona asupra apei asigura indepartarea poluantilor periculosi pentru consumul uman si casnic.

2. Alcatuirea sistemului :

 

Filtru apa automat, cu medii de filtrare

 Sistemul se compune dintr-una sau mai multe  carcase realizate din polimeri, rezistente la presiune si coroziune. In interiorul acestora se introduc medii de filtrare, calibrate cantitativ in functie de cantitatea poluantilor si debitul de consum.

Astfel, influenta asupra continutului apei, a diferitor medii de filtrare, este combinata, rezultatul fiind o apa curata, limpede, fara gust si miros, lipsita de poluanti, propice consumului casnic si uman.

 

Pentru a prelungi durata de functionare si eficienta a mediilor filtrante, din acestea trebuie indepartati periodic poluantii retinuti. Indepartarea se face prin spalare periodica in contracurent.

Acest procedeu este asigurat de o electrovalva programabila electronic, programul fiind in functie atat de cantitatea de apa trecuta prin sistem cat si periodic, in cazul in care sistemul nu este utilizat timp mai indelungat.

 

3. Avantajele utilizarii unui astfel de sistem de filtrare :

  • Asigura retinerea poluantilor inainte de a intra apa in reteaua casnica, apa fiind astfel sigura pentru consum atat la bucatarie cat si la ceilalti consumatori ( baie, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, etc );
  • Este aplicabil atat apei de la reteaua publica de consum cat si apei provenite din alte surse ( foraje, fantani, izvoare, etc. ) ;
  • Durata mare ( de ordinul anilor ) de utilizare, datorita autointretinerii programabile;
  • Nu sunt eliberate in apa niciun fel de substante chimice solide, lichide sau gazoase;
  • Costul  scazut de exploatare, avand in vedere durata mare de utilizare a mediilor filtrante autointretinute si consumul redus de energie electrica si alte consumabile, cum sunt cartusele si membranele de filtrare ;

4. Dezavantajele utilizarii acestui sistem de filtrare :

  • Datorita faptului ca nu exista un mediu de filtrare care sa asigure indepartarea TOTALA a TUTUROR poluantilor, in cazul in care cantitatea si numarul  acestora in apa este ridicata, este necesar a fi utilizate catntiati mai mari de medii de filtrare ceea ce duce la crestarea numarului de recipienti si valve de control, rezultand o investitie initiala mare.
  • Spatiul destinat amplasarii unui astfel de sistem complex cere o incapere tehnica adaptata scopului, depasind de multe ori suprafata din spatiile existente, destinate scopului.

Spune-ţi opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau           Bun